Spirulina Renee Voltaire 100 g

50 kr

Spirulina från Renée Voltaire är ett ekologiskt pulver av algen spirulina som innehåller alla essentiella aminosyror, järn och en massa vitaminer och mineraler.

Ekologiskt spirulinapulver
Raw
Innehåller rikligt med vitaminer, mineraler och essentiella aminosyror.
Renée Voltaires Spirulina är ett ekologiskt pulver av algen spirulina. Spirulina växer i sötvatten och innehåller rikligt med protein och alla essentiella aminosyror. Dessutom har den en hög andel vitaminer och mineraler. Exempelvis innehåller den riboflavin, B6-vitamin, niacin, magnesium och järn som bidrar till att minska trötthet och utmattning. Zinket, som även är rikligt förekommande, bidrar dessutom till normal syra-basbalans.

Den härligt gröna färgen kommer från klorofyllen som dessutom skänker dina gröna drinkar en fin färg. Eftersom spirulina inte har någon cellulosavägg är den lättsmält för kroppen. Algerna som används i produkten kontrolleras noga och det görs tester för att säkerställa att inga rester från tungmetaller finns i produkten.

Användning:
Blanda 1 – 2 tsk i lite kallt vatten och drick som en shot. Blanda gärna med lite lime eller citron om smaken känns speciell i början. Använd i en juice eller gör en smoothie. Följ det rekommenderade dagliga intaget på 15 gram.

Ingredienser:
Pulveriserad spirulina*. *=Ekologisk ingrediens.

Artikelnr: 7350031930627 Kategorier: ,

Mer information

Vikt 0.1 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Spirulina Renee Voltaire 100 g”