Rea!

Maskrosextrakt 2 liter – 70 % rabatt

360 kr 108 kr

Maskrosextrakt består av pressaft från maskrosens blommor, blad och rötter. Den är mjölksyrajäst och det innebär att näringsämnena lättare absorberas under matsmältning.

Innehåller en mängd vitaminer och mineraler. Innehållet av A och C-vitamin, niacin, järn, kalcium, fosfor, kalium, koppar och magnesium är särskilt högt.

Obs! Utgånget datum – 28.07.2017

Artikelnr: 113321 Kategori:

Beskrivning

Maskrosextrakt 2 liter  (Obs, utgånget datum 28.06.2017)

Maskrosextrakt från Herrens Mark består av pressad saft av blad, blommor och rötter från maskros. Det är ett naturligt, pastöriserat kosttillskott som är mjölksyrajäst och innehåller aktiva mjölksyrabakterier. Det innebär att näringsämnen lättare absorberas under matsmältning.

Maskrosextrakt innehåller en mängd vitaminer och mineraler. Innehållet av A och C-vitamin, niacin, järn, kalcium, fosfor, kalium, koppar och magnesium är särskilt högt. Maskros har också lyfts fram för sin urindrivande effekt och positiva effekter på matsmältningen. De fräscha, smör gula blommor och gröna blad skördas på våren allt för att bevara den högsta koncentrationen av näringsämnen i bladen.


 

Herrens Mark är en ekologisk gård som ligger på Fyn nära Lilla Bält i Danmark. Här odlas örter, spannmål, rödklöver och gul maskros på fält spridda över 50 hektar. Det är från dessa egna odlingar som produktionen av högkvalitativa kosttillskott och örtextrakt utvinns. Arbetet att få fram de bästa produkterna bedrivs i nära samarbete med kvalificerade specialister inom olika områden och Herrens Mark letar ständigt efter att nyttja växternas vitalitet och kraft på ett harmoniskt sätt – utan biverkningar och syntetisk tillverkning – och som i sin tur kan bidra till människors välbefinnande.

Mer information

Vikt 2 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Maskrosextrakt 2 liter – 70 % rabatt”