Rea!

Rödklöverextrakt 2 liter (70 %)

360 kr 108 kr

Produkten riktar sig främst till kvinnor i klimakteriet och kan lindra symptom som klimakteriet såsom värmevallningar, svettningar, rastlöshet och irritationer.

Obs! Passerat bäst före-datum : 06.04.2017

Artikelnr: 113322 Kategorier: ,

Beskrivning

Rödklöverextrakt 2 liter

Rödklöverextrakt från Herrens Mark består av pressad saft från rödklöver, både blad och blommor som skördas på sommaren. Rödklöver är rik på fytoöstrogener, kallas också isoflavoner, särskilt biokanin A och formononetin. Jäsningen gör att isoflavoner absorberas väl i matsmältningen.

Ingredienser: Mjölksyrajäst ekologisk pressaft från rödklöver, örtextrakt av pepparmynta (Mentha Piperita L.), citronmeliss (Melissa officinalis L.) och salvia (Salvia officinalis L.).

En startdos på 120 ml per dag under de första två till tre veckor är att rekommendera. När värmevallningar har reducerats, rekommenderas en dos av 60-120 ml per dag, eller vid behov.

Nedan hittar du länkar till ett par artiklar om den vetenskapliga studien samt länk till ett teveinslag på danska DR1!

Se teveinslag från danska DR1!

Läs mer om studien här!
Läs mer om studien här!
Läs mer om studien här!


Herrens Mark är en ekologisk gård som ligger på Fyn nära Lilla Bält i Danmark. Här odlas örter, spannmål, rödklöver och gul maskros på fält spridda över 50 hektar. Det är från dessa egna odlingar som produktionen av högkvalitativa kosttillskott och örtextrakt utvinns. Arbetet att få fram de bästa produkterna bedrivs i nära samarbete med kvalificerade specialister inom olika områden och Herrens Mark letar ständigt efter att nyttja växternas vitalitet och kraft på ett harmoniskt sätt – utan biverkningar och syntetisk tillverkning – och som i sin tur kan bidra till människors välbefinnande.

Mer information

Vikt 2 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Rödklöverextrakt 2 liter (70 %)”