Till vår fyndhörna >>
30%

Gurkmeja dryck

63 kr

237 ml
Bäst före: 17 06 2023

Kategorier: , , Etikett:

Beskrivning

The Ginger Peoples gurkmejajuice består av 99 % ren gurkmeja. Gurkmeja är den trendigaste medlemmen i ingefärsfamiljen. Genom en egenutvecklad pressteknik bibehålls värdefulla aktiva ämnen, den jordnära smaken och gurkmejans fantastiska färg. Enkelt att använda i den dagliga kosten tack vare att juicen är färdigpressad!

Avnjuts direkt som en hälsoshot och används till matlagningen. Perfekt till bland annat curry, soppor, grytor och dressingar, men även som välgörande boost i smoothies, kombucha, te och andra varma drycker som golden milk.

Glutenfri och vegansk, utan konstgjorda tillsatser.

Se upp: Gurkmejas otroliga färg är ett naturligt färgämne som kan fläcka både ytor och händer.

The Ginger People är ett familjeföretag med stor passion för ingefära. De har utsetts till bästa produktlinje av The National Association of the Specialty Food Trade. The Ginger People är inspirerade av ingefärans hälsosamma och stärkande egenskaper och erbjuder autentiska ingefära- och gurkmejaprodukter gjorda i roliga och funktionella format för en modern livsstil och daglig konsumtion. The Ginger People arbetar småskaligt med bönder genom hållbara jordbruksmetoder.

Ytterligare information

Vikt 0,3 kg
The Ginger People Tumeric Juice

Ingredienser: Gurkmeija (99%), Citronsyra.

Näringsvärden per 100 g:
Energi (kJ/kcal): 188/45
Fett (g): 2.0
varav mättat (g): 0.0
Kolhydrater (g): 8.0
varav sockerarter (g): 0.0
Protein (g): 1.0
Fiber (g): 1.0
Salt (g): 0.00

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Gurkmeja dryck”