Rea!

Aktiverade hasselnötter 100 g – 30% rabatt – Bäst före 10.11.2018

106 kr 74 kr

Aktiverade Hasselnötter 100 g, ekologiska. Odlade ekologiskt i Italien

Kort datum: 10.11.2018

 

 

Beskrivning

Det finns livsmedel som har en speciellt god påverkan för vår hälsa. Många av dess, som exempelvis surdegsbröd, miso, tamari, vin och surkål är fermenterade. De kan tacka den långsamma, naturliga jäsningsprocessen för sin härliga smak och goda egenskaper.

ACTIVATED NUTS från 4LO blir blötlagda i en lag som består av vatten och keltiskt havssalt. Genom blötläggningen kommer en fermenterings- och groddningsprocess igång som aktiverar nötterna. Efter detta genomgår nötterna en skonsam torkningsprocess. Vid låga temperaturer försvinner återigen vattnet, som kom in i nötterna under blötläggningen tidigare. De värdefulla näringsämnen som nu har uppstått bibehålls därmed och blir återigen aktiverade när nötterna stoppas in i munnen och kommer i kontakt med vårt saliv.

De behandlade nötterna och kärnorna smakar mer, är mer näringsrika och har överhuvudtaget ingen bitterhet. En liten smakexplosion och mer eller mindre beroendeframkallande! Nötterna är rika på protein, omättade fetter, tiamin och vitamin B6. Utöver detta är de de också näringsrika på grund av sin höga fetthalt. Italienska hasselnötter anses särskilt knapriga och tack vare att de har lite lägre fetthalt än de flesta andra hasselnötter passar de utmärkt som snacks.

 

Mer information

Vikt 0.1 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Aktiverade hasselnötter 100 g – 30% rabatt – Bäst före 10.11.2018”