Choklad jordgubb mylk
37 kr 26 kr
35 g
Bäst före 25 01 2023
Beskrivning
Ombar Choklad Jordgubb Mylk & Bakteriekultur är en riktigt god lite ljusare ekologisk choklad av högsta kvalitet med 2 miljarder CFU av Lactobacillus acidophilus. Det är en ekologisk raw choklad med jordgubbssmak och vanilj. Den innehåller även goda tarmbakterier från Lactobacillus acidophilus. Kakaon kommer från Ecuador där den odlas under rättvisa förhållanden. Ombar Choklad Jordgubb Mylk & Bakteriekultur är riktigt god och perfekt för den som älskar lite ljusare choklad. Ombar är certifierad Vegan av the Vegan Society och ingredienser är ekologiska och produceras under rättvisa förhållanden. Alla Ombar är fria från mjölkprodukter, gluten, soja och raffinerat socker.
Kakaobönan anses vara mycket nyttigt tack vara dess rika innehåll av polyfenoler och antioxidanter. Polyfenoler antas ha en god effekt på tarmfloran och antioxidanter motverkar fria radikaler. Kakaobönan är även naturligt rik på magnesium, kalium, järn, koppar, mangan och zink.
Kakaobönorna i Ombar odlas i småskaliga ekologiska jordbruk i Ecuador. Kokosnötsockret kommer från en familjeägd ekologiska kokospalmodling i Filippinerna. Vaniljen kommer från ekologisk odling i Madagaskar och eventuella frukter och bär från ekologiska odlingar i Europa.
Ytterligare information
Vikt | 0,035 kg |
---|---|
Ombar Jordgubb Mylk | Ingredienser: Kokossocker*^, orostad kakao*^, kakaosmör*^, kokoskräm* (14%), jordgubbspulver* (7%), vaniljextrakt*, levande bakteriekultur (Lactobacillus acidophilus). Minst 55% kakao. Miljarder levande bakterier. *Ekologiskt certifierad ingrediens. ^Certifierad som rättvist handlad i enlighet med Fair for Life-standarden (76 %). Näringsvärden per 100g: Allergener: |
Du måste vara inloggad för att skriva en recension.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.