Till vår fyndhörna >>

Klöver groddar

30 kr

40 g

Beskrivning

Klövergroddar liknar mycket alfalfa, men när man tittar närmare så ser man att klövern har kraftigare, köttiga blad. Klövergroddarna är rika på kolhydrater, protein (30%) och mineraler som kalcium, magnesium och zink. De innehåller också mycket flavonoider. Smaken är mild och god.

Hur groddar man?

Blötlägg groddarna över natten (8-12 timmar). Därefter sprids de ut på groddningsfatet/burken. Tänk på att groddarna kommer att växa fyra gånger i volym. Grodda i rumstemperatur och i bra ljus Skölj 3-4 gånger dagligen tills groddarna fullt groddat ut. Groddarna kan ätas direkt och kan förvaras 1-2 veckor i kylskåp.

*Groddas bara inomhus, används inte för utomhusbruk och odling.

 Groddtid: 4-5 dagar

 

Mer information

Vikt 0,04 kg
GEO Klöverfrö Groddar

Innehåll: Premium frö av klöver för groddning
Raw food-kvalitet: Ja
Ekocertifiering: EU-ekologiskt
Ursprung: Italien

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Klöver groddar”