Tamari Sojasås
64 kr – 117 kr
250 ml, 500 ml
Beskrivning
Tamari är en Japansk, naturligt glutenfri sojasås som har en fyllig och välbalanserande smak. Sojan framställs enligt en gammal japansk tradition, där sojabönorna genomgår en lång lagring och fermenterinsprocess, som är välgörande för magen. Underbart god i dressingar och dippar, till wokade grönsaker, att blanda med råris, sesamfrön och noriflingor, att tillsätta i en frisk marinad med honung/agave, riven vitlök och ingefära. Prova att rosta naturella nötter och frön med tamari och ät som snack och strö över maträtter. Även härlig att ställa fram på köksbordet och använda som krydda, så gott att saltkaret inte kommer att saknas!
Ytterligare information
Vikt | 0,6 kg |
---|---|
Biofood Tamari | Ingredienser: Vatten, SOJABÖNOR*, havssalt, saltad shochu* (vatten, ris*, salt, koji [Aspergillus oryzae]), rostade SOJABÖNOR*, koji. *Ekologiskt certifierad ingrediens. Näringsvärde per 100 g: Produktbeteckning: Allergener: |
Du måste vara inloggad för att skriva en recension.
Relaterade produkter
-
Tamari Strong
94 kr – 311 kr Välj alternativ -
Ume su
68 kr Lägg till i varukorg -
Kuzu Arrowrot
153 kr Lägg till i varukorg -
Hiziki alg
115 kr Lägg till i varukorg -
Ekologisk Shiro Miso
106 kr Lägg till i varukorg -
Kombu alg
142 kr Lägg till i varukorg -
Tempeh
66 kr Lägg till i varukorg -
Mirin
76 kr Lägg till i varukorg
Recensioner
Det finns inga recensioner än.