Tamari Sojasås

66 kr

Tamari Sojasås, Biofood, 250 ml

Beskrivning

Tamari är en Japansk, naturligt glutenfri sojasås som har en fyllig och välbalanserande smak. Sojan framställs enligt en gammal japansk tradition, där sojabönorna genomgår en lång lagring och fermenterinsprocess, som är välgörande för magen. Underbart god i dressingar och dippar, till wokade grönsaker, att blanda med råris, sesamfrön och noriflingor, att tillsätta i en frisk marinad med honung/agave, riven vitlök och ingefära. Prova att rosta naturella nötter och frön med tamari och ät som snack och strö över maträtter. Även härlig att ställa fram på köksbordet och använda som krydda, så gott att saltkaret inte kommer att saknas!

Mer information

Vikt 0.6 kg
Biofood Tamari

Ingredienser: Vatten, SOJABÖNOR*, havssalt, saltad shochu* (vatten, ris*, salt, koji [Aspergillus oryzae]), rostade SOJABÖNOR*, koji. *Ekologiskt certifierad ingrediens.

Energi (kJ/kcal): 315/74
Fett (g): 0.2
varav mättat (g): 0.0
Kolhydrater (g): 8.3
varav sockerarter (g): 3.4
Protein (g): 9.8
Fiber (g): 0.0
Salt (g): 14.5

Produktbeteckning:
Ekologisk tamari sojasås.

Allergener:
Innehåller sojabönor.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Tamari Sojasås”