Till vår fyndhörna >>

Umeboshi Pasta

172 kr378 kr

250 g, 400 g, 800 g

Beskrivning

Tillverkad av fermenterade japanska aprikoser (umeboshi), shisoblad och havssalt. Umepasta ger en syrlig, salt, smak till salladsdressing, såser, soppor och sushi. Umepasta kan användas som ett alternativ till salt.

Ume-sho-kuzu (medicinsk dryck)
Koka upp ca 2 dl vatten. Häll i 1-2 msk tamari så att det smakar milt salt och gott. Lös upp kuzu i kallt vatten och red det kokande vattnet. Häll över i en kopp. Lägg i ca 1 tsk umepasta i koppen och rör om. Du kan riva ingefära och pressa några droppar i drycken. Denna dryck stärker matsmältningssystemet.

Förvaras i rumstemperatur.

Ytterligare information

Vikt 0,70 kg
Umeboshi Pasta

Ingredienser: Umeplommon, shisoblad, havssalt.

Näringsvärde per 100 g:
Energi: 105 kJ / 25 kcal
Fett: 0,1 g
varav mättat: 0,0 g
Kolhydrater: 5,0 g
varav sockerarter: 0,5 g
Protein: 0,9 g
Salt: 14,2 g

Allergener:
Innehåller mindre än 20 ppm gluten

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Umeboshi Pasta”