Umeboshi Pasta

160 kr340 kr

Umeboshi Pasta 250 – 800g

Nollställ

Beskrivning

Tillverkad av fermenterade japanska aprikoser (umeboshi), shisoblad och havssalt. Umepasta ger en syrlig, salt, smak till salladsdressing, såser, soppor och sushi. Umepasta kan användas som ett alternativ till salt.

Ume-sho-kuzu (medicinsk dryck)
Koka upp ca 2 dl vatten. Häll i 1-2 msk tamari så att det smakar milt salt och gott. Lös upp kuzu i kallt vatten och red det kokande vattnet. Häll över i en kopp. Lägg i ca 1 tsk umepasta i koppen och rör om. Du kan riva ingefära och pressa några droppar i drycken. Denna dryck stärker matsmältningssystemet.

Ingredienser: Umeplommon, shisoblad, havsalt. Förvaras i rumstemperatur.

Mer information

Vikt 0.70 kg
Umeboshi Pasta

Ingredienser: Umeplommon, shisoblad, havssalt.

Näringsvärde per 100 g:
Energi…..105 kJ / 25 kcal
Fett…………………….0,1 g
varav mättat….………0,0 g
Kolhydrater………….5,0 g
varav sockerarter….….0,5 g
Protein…………………0,9 g
Salt…………….…….14,2 g

Allergener:
Innehåller mindre än 20 ppm gluten

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Umeboshi Pasta”