Rea!

Växtextrakt helig basilika – 30% rabatt – Bäst före 07.2018

189 kr 132 kr

Ingredienser: Ekologiskt helig basilika extrakt (Ocimum tenuiflorum) (koldioxidextrakt 3.2%, hydroetanolextrakt 82.8%), klumpförebyggande medel: kiseldioxid (4%).

Obs, passerat bäst-före datum: juli 2018

Beskrivning

Helig basilika, också känd som Tulsi, har använts i Indien i århundraden. Det anses vara en av de mest helande växterna i den ayurvediska traditionen. I århundraden har yogis använt denna adaptogena ört innan meditation för att lugna sinnet och uppmuntra ett lycksaligt tillstånd. Örten är också känd för sin uppfriskande doft av basilika med stänk av citrus samt dess anisliknande smak. Med sina många hälsofördelar är det här en underbar ört att införliva i din dagliga kost. För att få en så ren och optimalt stabil produkt som möjligt har inga starka kemikalier, lösningsmedel eller hög värme använts i utvinningsprocessen av detta ekologiska pulver med helig basilika.

Organic Traditions är ett respekterat och välkänt varumärke som länge arbetat med potenta superfoods. Företaget är ett av de första som lanserade superfoods och trendsättare inom detta segment. Produkterna är kända för sin höga kvalitet och goda smak.

Mer information

Vikt 0.2 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Växtextrakt helig basilika – 30% rabatt – Bäst före 07.2018”