2019-11-02 Yoga retreat

Yoga retreat: Lördagen den 2 november
med Anki Ahlén

 

Varmt välkommen till en endagsreatret i vacker och kärleksfull miljö på Jädersbruks herrgård utanför Arboga, Lördagen den 2 november.

Lola, som äger herrgården kommer pyssla om er och laga makrobiotisk vegetarisk mat, ordna med thé, fika och frukost till er när ni kommer dit. Maten kommer att vara en upplevelse i sig!

Anki kommer att guida dig genom skön, stillsam yoga, meditationer och andningsövningar. Hon kommer även att prata om återhämtning, och vikten av den. Hennes önskan är att du ska kunna slappna av, gå inåt och bara vara, och att du, när du åker härifrån är påfylld med just det som var dina behov. Det är Ankis förhoppning även att hon har gett dig något nytt verktyg att bättre hantera det stressiga liv som många av oss lever.

Om Anki:
Anki har undervisat i yoga sedan 2003 och har gått flera olika yogalärarutbildningar. Hon är holistisk yogalärare, medicinsk yogainstruktör, yinyogalärare och har en +500 h yogalärarutbildning inom ISHTA, en yogaform som är anpassad för alla. Den är utformad av Yogiraj Alan Finger, och här i Sverige är det Ulrica Norberg som framförallt leder utbildningen. Ulrica är även en av Ankis mentorer. Utöver det så har även Anki en fördjupad utbildning inom pranayama (andningsteknik).

Anki är psykiatrisjuksköterska och kbt-terapeut med många års erfarenhet att arbeta med psykisk ohälsa för både vuxna och barn, och har ett stort intresse av att jobba med friskfaktorerna och det som gör oss hållbara över tid.

Låt oss ta hand om dig precis som du är! Ingen förkunskap om yoga eller meditation behövs.

UNGEFÄRLIGT SCHEMA:

  • 9.00 Välkommen
  • 9.15 Frukost
  • 10.00-11.45 Yinyoga, pranayama och meditation
  • 11.45-12.30 Föreläsning: Vikten av återhämning
  • 12.30-14.00 Lunch
  • 14.00-1500 Yinyoga
  • 15.00 Fika
  • 15.30-16.45 Restorative med eteriska oljor ( 100% rena)
  • 16.45 Avslut på dagen

Kostnad: 1100 kr, betalas till bankgiro 412-8138 eller swish 123 420 9060
Denna summa återfås ej vid eventuell avbokning.

På gården finns en ekobutik och vacker natur för den som vill promenera eller bara andas frisk luft.

Begränsat antal platser. Anmälan och frågor sker till anki@barayogastudion.se

Betala när du fått en bekräftelse att du är anmäld.

Välkomstbrev och faktura skickas ca 2 veckor innan retreatet.

 

 

Varmt välkommen! Lola och Anki