Yoga


HELGRETREAT YINYOGA – INSTÄLLT

LÖRDAG 4 MAJ OCH SÖNDAG 5 MAJ 2019

Lördagen startar kl 09:00 och Söndagen slutar kl 16:00

Välkommen till en helg i stillhet tillägnad dig. I vacker herrgårdsmiljö får du rå om dig själv med yoga, meditation och fantastisk ekologisk mat. Du kommer att få praktisera framförallt YinYoga som är en avslappnande och meditativ yogaform och som KAN UTFÖRAS AV ALLA. Yinyogan varvas med sittande mindfulness meditation, Restorative Yoga och du erbjuds även en daglig Hatha klass i mjukt flöde. Denna klass kan bytas ut emot promenad eller vila. Några timmar varje dag kommer vi att vara i tystnad tillsammans. Boendet sker i delade sovrum i vackra herrgård salar med delat badrum och toalett. Vi som guidar dig genom helgen heter Lisa Jansson och Kirsti Stavåker.

Lisa är bosatt i Örebro och arbetar till vardags som hälsopedagog inom Örebro kommun och undervisar på Yogalife i Örebro i hatha, yin och restorative yoga. Hon vill ge sina elever stunder på mattan att bara vara, finna stillhet, lugn och rörelseglädje genom flödet och närvaron i yogan.

Kirsti är bosatt i Eskilstuna där hon driver företaget Kirsti Yoga. Hon undervisar och har utbildning i Hatha, Yin, Restorative Yoga och Mindfulness. Hennes intention är att fylla sina klasser med närvaro, värme och frihet att utforska upplevelsen på mattan. Mer info hittar du på: www.kirstiyoga.se

INVESTERING: 3500:-

Då ingår ca 10 yogaklasser, boende och smakrik macrobiotisk ekomat lagad av Lola Baumgarten och hennes man Florian. Frukost, lunch, kvällsmat och fika/mellanmål. På gården finns även en ekobutik samt vackra omgivningar att ströva runt i. Begränsat antal platser. Anmälan och frågor: info@kirstiyoga.se.
Din anmälan blir gällande då du betalat in anmälningsavgiften på 500:-. Denna summa är en administrativ avgift och återfås ej vid eventuell avbokning.
Välkomstbrev och faktura skickas ca 2 veckor innan retreatet.

Varmt välkommen!

Lisa, Kirsti, Lola och Florian

Bilder från tidigare yogakurser

 

Tidigare yogaretreat och kurser

Yoga med Anki Ahlén. Hemsida:  barayogastudion.se

>> Läs mer om tidigare kurser