Sötning
Visar alla 5 resultat
-
Rismalt 25 kg
Om rismalt: Rismalt produceras genom att risets stärkelse spjälkas med hjälp av enzymer till enkel, dubbel och tredubbel glukos. Rismalt är fri från fruktos och ger därmed lägre sötsug framöver. Tredubbel glukos smälts långsamt vilket hjälper till att stabilisera blodsockret. Transparent och gyllene med en söt risdoft.
Till bakning och sötning av gröt, drycker, fruktkräm och glass.
-
Rismalt 6 kg
Om rismalt: Rismalt produceras genom att risets stärkelse spjälkas med hjälp av enzymer till enkel, dubbel och tredubbel glukos. Rismalt är fri från fruktos och ger därmed lägre sötsug framöver. Tredubbel glukos smälts långsamt vilket hjälper till att stabilisera blodsockret. Transparent och gyllene med en söt risdoft.
Till bakning och sötning av gröt, drycker, fruktkräm och glass.
-
Rismalt
Ekologisk Rismalt: 300 g, 500 g, 960 g, 6 kg
-
Rismalt 1 kg
Om rismalt: Rismalt produceras genom att risets stärkelse spjälkas med hjälp av enzymer till enkel, dubbel och tredubbel glukos. Rismalt är fri från fruktos och ger därmed lägre sötsug framöver. Tredubbel glukos smälts långsamt vilket hjälper till att stabilisera blodsockret. Transparent och gyllene med en söt risdoft.
Till bakning och sötning av gröt, drycker, fruktkräm och glass.
-
Rismalt 300 g
Rismalt är ett fantastisk alternativ till socker.
Om rismalt: Rismalt produceras genom att risets stärkelse spjälkas med hjälp av enzymer till enkel, dubbel och tredubbel glukos. Rismalt är fri från fruktos och ger därmed lägre sötsug framöver. Tredubbel glukos smälts långsamt vilket hjälper till att stabilisera blodsockret. Transparent och gyllene med en söt risdoft.
Till bakning och sötning av gröt, drycker, fruktkräm och glass.